Tillsammans mot Covid-19

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg när du besöker oss på Hårcompaniet. Vi värnar om våra kunder, våra medarbetare, alla våra anhöriga och medmänniskor.

I dessa tider behöver vi hålla nere antalet personer i vår lokal. Vi har därför färre frisörer på plats samtidigt för att undvika trängsel. Vi ber dig som kund att besöka oss utan sällskap i den mån du kan. Självklart får barn som har en bokad tid ha med sig en vuxen. Medföljande familjemedlemmar och vänner är mer än gärna välkomna igen så snart det är möjligt.

Vi följer regeringens regler om max 1 kund/10m2.

Vi ber vänligen dig som kund att vänta utanför ifall du anländer tidigare än avtalad tid och det redan vistas 4 kunder i salongen.

Vi frisörer bryr oss om dig och använder munskydd/visir ifall du önskar. Säg gärna till oss inför ditt besök.

Handsprit finns utplacerat på flera ställen i lokalen även för dig som är kund. Vi önskar att ni tvättar/spritar era händer innan ni slår er ner.

Vi rengör och desinficerar kontinuerligt kassadisk, handtag, kortterminal, schamponeringar, toalett samt övriga delar av salongen där vi vistas dagligen. Vi är självklart noga med handhygien och rengör samt desinficerar vår arbetsstation och våra verktyg både innan och efter varje kund. Vi tvättar och spritar alltid våra händer innan vi serverar kaffe eller liknande dryck.

Vi på Hårcompaniet följer Folkhälsomyndighetens direktiv och uppmanar medarbetare att stanna hemma vid minsta förkyldnings- eller sjukdomsymptom. Vi vill också be dig som kund att även vid milda symptom på förkyldning eller sjukdom, flytta fram ditt besök.

Du bokar enkelt om din tid via telefon 013-133111. Vid av-eller ombokning pga sjukdom sker ingen debitering.

Har du frågor inför ditt besök eller andra funderingar tveka inte att kontakta oss på Hårcompaniet. Vi hjälper dig gärna.
Tack för din förståelse och omsorg.

Och stort tack för att du vill besöka oss